Overkappingen in Alkmaar

Stijlvolle overkappingen in Alkmaar

Op zoek naar de perfecte overkapping in regio Alkmaar? Zoek niet verder, want Outdoor Living Exclusive is uw lokale partner voor hoogwaardige buitenoplossingen. Wij begrijpen dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis is en bieden u diverse stijlvolle en functionele opties om het hele jaar door van het buitenleven te genieten. 

Bij Outdoor Living Exclusive heeft u de keuze uit een breed scala van overkappingen, tuinkamers, carports en veranda’s. Onze samenwerking met gerenommeerde merken zoals Deponti, Palmiye, Pext, Gumax en ons eigen merk Exclusive stelt u in staat om de perfecte buitenoplossing te kiezen die naadloos aansluit bij uw wensen en uw huis.

Previous slide
Next slide

Onze uitgebreide mogelijkheden voor overkappingen

  • Deponti:
    Onder dit merk vindt u diverse opties, waaronder de Bosco met een polycarbonaat dak, Pigato met een glazen dak, Giallo voor een strakke uitstraling met polycarbonaat, Ribolla als vrijstaande optie en de Verdeca met een vouwdak.
  • Palmiye:
    Voor wie op zoek is naar luxe biedt Palmiye indrukwekkende modellen zoals de Skyroof Prestige, Skyroof Plus, Skyroof Compact, Skyroof Plus Hanging en Skyroof Compact Hanging. Sommige modellen kunnen zelfs dienen als zonwering zonder staanders.

Ons ervaren team kan overkappingen en tuinkamers op schroeffunderingen installeren, met behulp van onze eigen machines die metalen draaipalen tot wel 20 meter diep kunnen plaatsen.

Ga voor een natuurlijke houten overkapping

Voor een natuurlijke uitstraling en een vleugje luxe in uw tuin en bij uw woning zijn onze houten overkappingen  de perfecte keuze. Bij Outdoor Living Exclusive hebben we ruime ervaring in het verkopen, ontwerpen en bouwen van hoogwaardige houten overkappingen, zowel standaard als op maat gemaakt. Onze overkappingen kunnen worden geplaatst op schroeffunderingen met behulp van onze eigen machines, die metalen draaipalen tot een diepte van 20 meter kunnen installeren.

Vraag direct een offerte in en plan een afspraak voor uw overkapping in Alkmaar

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren met een overkapping in de regio Alkmaar? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Vraag direct een offerte aan. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte overkapping, tuinkamer, carport of veranda die perfect bij uw wensen en uw huis past. Met Outdoor Living Exclusive investeert u in de schoonheid en functionaliteit van uw buitenruimte.

Merken

Merken waar we mee werken

Contact

Een offerte op maat voor uw overkapping in Alkmaar

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren met een overkapping in Alkmaar? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.