Tuinhuis

Tuinhuis of tuinschuur aluminium

Tuinhuis

Een tuinhuis in uw buitenruimte maakt het compleet! Zo is een tuinhuis van aluminium niet alleen licht van gewicht en daardoor eenvoudig verplaatsbaar, maar het materiaal staat ook bekend als zeer duurzaam, praktisch en onderhoudsvrij. Bovendien zijn aluminium tuinhuizen multifunctioneel inzetbaar: de ruimte is perfect om natuurlijk als berging te gebruiken, maar ook ideaal om een extra leefruimte buiten te creëren. Bij ons kunt u ze geheel op maat krijgen, dit omdat wij ze op maat kunnen maken op locatie, zoals in Apeldoorn of Lelystad. Wij kunnen het tuinhuis of tuinschuur plaatsen op een schroeffundering. Wij hebben hiervoor eigen machines in beheer waardoor we de metalen draaipalen kunnen plaatsen tot wel 20 meter diepte. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen kijk bij ons in de shop?
Previous slide
Next slide

Contact

Wilt u een offerte op maat?

Wilt u meer weten over onze producten en de kosten voor uw specifieke behoeften? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten.

Of heeft u een vraag?

Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.