Buitenluiken

Zonwering

Buitenluiken als isolatiemiddel

In vroegere tijden werden buitenluiken al gebruikt als isolatiemiddel met als doel kou of warmte buiten te houden. Voordat er gebruik gemaakt werd van glas in de vensters waren luiken het enige middel om te voorkomen dat weer en wind tot in de woning voelbaar waren. In bepaalde streken in Nederland is aan de beschildering van de luiken nog altijd te zien bij welk landgoed het huis behoort. Luiken hebben vandaag de dag nog altijd een zowel isolerende als decoratieve functie. Wij verkopen 4 soorten luiken:

  • 1. Classic: Met de classic vensterluiken van hout geeft u uw woning een karaktervolle aanblik.
  • 2. Louvre: Met houten Louvre luiken geeft u uw woning van buiten een warme en Zuid-Europese uitstraling.
  • 3. Panel: Houten paneelluiken voor buiten kennen een rijke geschiedenis. Vroeger werden ze versierd met zandloper motieven in felle kleuren.
  • 4. Barn: Boeren luiken woren ook wel barnluiken of opgeklampte luiken genoemd. Ze geven uw woning een Oer-Hollandse en landelijke uitstraling.

Door traditionele ambacht combineren met de meest moderne machines en productiemethodes levert Outdoor Living Exclusive strikt luiken van kwalitatief hoogstaand niveau. De eerste stap is het zorgvuldig selecteren van de beste materialen voor uw luiken, zoals houten luiken voor buiten

Door te werken met moderne machines zijn wij in staat een lange levensduur van onze luiken te kunnen garanderen. Onze vakmensen werken op traditionele wijze waarbij het timmermansoog voor de juiste afwerking zorgt. Samen vooruitkijken met een knipoog naar het oudhollands vakmanschap.

Previous slide
Next slide

Contact

Wilt u een offerte op maat?

Wilt u meer weten over onze producten en de kosten voor uw specifieke behoeften? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten.

Of heeft u een vraag?

Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.