Gevelbekleding of Renovatie

Gevelbekleding

Soorten gevelbekleding

Wij leveren verschillende soorten gevelbekleding waaronder:

Reelwood gevelbekleding 

Is gemaakt van PVC granulaat bekleed met een kleurfolie. Naast de gangbare kleurfolies, zijn de gevelpanelen ook leverbaar met de unieke Realwood® folie of met de Woodec folie. Bij de gevelpanelen hoort uiteraard een compleet pakket van afwerkprofielen zoals een start-, hoek-, u- en verbinding profiel in dezelfde stijl en kleuren. Dit zijn hoofdzakelijk tweedelige afwerkprofielen met een aluminium achterkant voor een extra stevige afwerking.

Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevelbekleding en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

Montage Gevelbekleding

Indien u kiest om het zelf te monteren ontvangt u van ons een bouwpakket met profielen en delen die door uzelf te monteren zijn. De montage kunt u ook laten verzorgen door ons eigen montage team. Wij zijn voorzien van een keurmerk deze is uitgegeven door Heering de leverancier van het Keralit. Onze monteurs plaatsen dagelijks en zijn oplossing gericht. Weet u niet hoe in te meten dan kunt u een inmeet afspraak maken.
Click Here
Previous slide
Next slide

Gevelrenovatie

Wilt u ook uw gevel opnieuw gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd hebben. U bent bij ons dan een bedrijf met 30 jaar ervaring op het juiste adres. Wij hebben deze gevel zoals op de foto’s uitgehakt daarna met een krachtige hogedrukreiniger afgespoten, om daarna opnieuw te voegen. Wilt u het vochtvrij afgeleverd hebben kunt u kiezen om uw gevel te impregneren. U moet het zo zien als wij klaar zijn kan uw gevel er weer 50 jaar tegen aan. Wij geven 10 jaar garantie op het voegwerk en 5 jaar op de impregnatie. 

Contact

Wilt u een offerte op maat?

Wilt u meer weten over onze producten en de kosten voor uw specifieke behoeften? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten.

Of heeft u een vraag?

Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.