Garantie

Welke garantie heb ik op de producten van Outdoor Living Exclusive?
U heeft altijd recht op de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
 
Daarnaast heeft u op de overkapping 5 jaar fabrieksgarantie , een jaar op het plaatsen en twee jaar op de accessoires. De extra garanties doen niks af aan de wettelijke rechten waar u als consument recht op heeft. Heeft u met een scherp voorwerp een kras gemaakt op een terrasoverkapping? Via onze webshop kunt u lakstiften bestellen die lichte krassen opvullen. De lakstiften staan bij accessoires”.
Wat is de levensduur van een terrasoverkapping?
Bij goed onderhoud minimaal 25 jaar.
Zijn de terrasoverkappingen en glazen schuifwanden na montage te verplaatsen?
Ja, u dient er rekening mee te houden dat u verbruiksonderdelen zoals bijvoorbeeld schroeven en kit extra dient aan te schaffen. Alleen als De Overkapping Specialist het heeft gedemonteerd en weer heeft gemonteerd, dan blijft de garantie van toepassing.
Hoe zit het met garantie bij gebruik van vreemde onderdelen?
Bij het gebruik van onderdelen die niet van Outdoor Living Exclusive zijn, zal de garantie op de overkapping constructie vervallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van andere typen dakpanelen, houten staanders maar ook alle andere onderdelen die toegevoegd of gewijzigd worden ten opzichte van de standaardproducten van Outdoor Living Exclusive.
Mijn goot lijkt in het midden iets lager te liggen, hoe kan dit?
Dit is mogelijk wanneer u inplaats van drie twee staanders gebruikt.Bij ons produkt worden er drie staanders mee geleverd dan dient u die ook te plaatsen doet u dit niet dan is het risico voor u zelf tenzij anders vermeld op factuur.