Houten Overkappingen en Blokhutten

Gevelbekleding

Houten Overkappingen en Blokhutten

Houten Overkapping

Wilt u meer luxe ervaren in uw tuin en bij uw woning? Dan is een houten overkapping een uiterst goede keuze! Bij Outdoor Living Exclusive hebben we jaren ervaring met het verkopen en plaatsen maar ook ontwerpen en bouwen van hoogwaardige houten overkappingen. Zowel standaard maar ook op maat. Wij kunnen de overkapping of blokhut plaatsen op een schroeffundering. Wij hebben hiervoor eigen machines in beheer waardoor we de metalen draaipalen kunnen plaatsen tot wel 20 meter diepte.

Blokhut

Een blokhut kopen is immens populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Mensen willen lekker ontspannen na een dag hard werken. Of ze willen een plekje voor hun eigen of een ruimte waar ze hun hobby kunnen uitoefenen.

Een blokhut kopen en laten plaatsen door ons? Deze wordt vooral in tuinen geplaatst, maar tegenwoordig ziet u ze ook steeds vaker terug komen op campings, volkstuin complexen of als tiny house.

Een blokhut op maat is leverbaar met o.a. een wanddikte van 28mm, 44mm, van het merk Woodpro dit is het zusje van Lugarde ook zijn er andere wanddikte mogelijk op aanvraag met de maten 45mm, 68mm, 70mm of 90mm van een uitstekende kwaliteit europees hout is een stuk voordeliger dan een stenen tuinhuis of kunststof tuinhuisje en uiteraard geeft Douglas of vuren hout veel meer gezelligheid en uitstraling in uw tuin. De vuren houten blokhutten van Woodpro kunt u ook krijgen op keteldruk geïmpregneerd. Wij kunnen de blokhut of overkapping plaatsen op een schroeffundering. Wij hebben hiervoor eigen machines in beheer waardoor we de metalen draaipalen kunnen plaatsen tot wel 20 meter diepte. Zo kunt u een blokhut kopen die aansluit op uw wensen en mogelijkheden in uw tuin of grond.

Previous slide
Next slide

Contact

Wilt u een offerte op maat?

Wilt u meer weten over onze producten en de kosten voor uw specifieke behoeften? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten.

Of heeft u een vraag?

Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.