Terrasoverkapping, Tuinkamer en Carport

overkappingen

Overkapping, Tuinkamer of Carport

U kunt kiezen uit verschillende Terrasoverkappingen en Tuinkamers, Carports en Veranda’s van het merk Deponti, Palmiye, Pext, Gumax en onze eigen merk Exclusive. Onder het merk Deponti valt de Bosco (polycarbonaat), Pigato (glasdak) Giallo (strakke versie polycarbonaat), Ribolla (vrijstaand) en de Verdeca (vouwdak). Ook kunt u bij ons terecht voor de luxere segment zoals het merk Palmiye. Hieronder vallen de Skyroof Prestige, Skyroof Plus, Skyroof Compact, Skyroof Plus Hanging en de Skyroof Compact Hanging dit is een cubus met lamellen dak. die zowel vrijstaand en aan de gevel geplaatst kan worden. Zelfs zijn er twee modellen die wij kunnen hangen als zonwering zonder staanders. Wij kunnen de overkapping, tuinkamer of carport plaatsen op een schroeffundering. Wij hebben hiervoor eigen machines in beheer waardoor we de metalen draaipalen kunnen plaatsen tot wel 20 meter diepte.

Previous slide
Next slide

faq

Veelgestelde vragen

Vraag een vrijblijvend huis bezoek aan bij het rubriek Contact wij komen dan de overkapping in meten en tevens geven wij u dan vrijblijvend informatie. hier zitten geen kosten aangebonden.

De breedte van de overkapping is de afmeting zoals u de terrasoverkapping wenst te ontvangen. Als u een diepte aan ons doorgeeft van bijvoorbeeld 300 cm, dan is de totale diepte vanaf de muur tot aan de buitenkant van de staander 305,5 cm (een staander is namelijk 11 cm x 11 cm). Rekening houdende met een regengoot, is de totale diepte van deze voorbeeldoverkapping op goothoogte 310 cm. Dus bij 3 meter diepte is dat vanaf de muur tot hart staander. 

De terrasoverkappingen worden in standaard afmetingen geleverd. Indien u kiest voor montage door De overkappingspecialist dan korten wij de breedte van de terrasoverkapping, indien nodig, in. Houdt er rekening mee dat u een grotere breedte maat kiest, indien u de terrasoverkapping in laat korten. Voorbeeld: indien u een overkapping wilt van 4,4 meter breed, dan dient u een terrasoverkapping van 5,06 meter breed te bestellen.

De overkappingspecialist levert de producten zoals ze in de webshop zijn weergegeven. Neem voor vragen contact op met de klantenservice via de contact pagina.

De afmetingen van de profielen van De overkappingspecialist terrasoverkappingen zijn maximaal 6.06 meter. Terrasoverkappingen van meer dan 6.06 meter breed worden daarom gekoppeld. Dit houdt in, dat twee gootprofielen en twee muurprofielen aan elkaar gemonteerd worden met hiertussen een verbindprofiel. 

Condensvorming treedt regelmatig op in polycarbonaat platen, wat een normaal verschijnsel is. Omdat de polycarbonaat platen moeten kunnen ademen, zijn deze platen afgetaped met geperforeerd tape aan de gootkant. Hierdoor kan er condensvorming in de platen ontstaan. Dit is zichtbaar in de vorm van een balkje condens aan de gootkant van de platen, waar condens ook druppels kan vormen. Dit heeft echter geen nadelig effect op de platen. De zichtbaarheid van condens is bij helder polycarbonaat het grootst. Bij opaal polycarbonaat platen is de condens nauwelijks zichtbaar omdat deze platen donkerder zijn. De antidusttape mag niet van de platen afgehaald worden om condensvorming tegen te gaan. Zo kan er namelijk vuil en groene aanslag in de platen komen.

Contact

Wilt u een offerte op maat?

Wilt u meer weten over onze producten en de kosten voor uw specifieke behoeften? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten.

Of heeft u een vraag?

Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.