Horeca overkappingen

Zonwering

Terrasoverkappingen Horeca

Als horeca ondernemer creëert u graag de beste omstandigheden voor uw gasten. Het liefst laat u ze het hele jaar door buiten op uw terras in een sfeervolle ambiance van elkaars gezelschap genieten. Helaas werkt het klimaat in de Benelux daar niet altijd aan mee. Daarom biedt Outdoor Living Exclusive uitkomst met speciale pergola’s voor de horeca. zoekt u een terrasoverkapping voor u Cafe’, Restaurant of Hotel. Zoekt u een stijlvol en gebruiksvriendelijke terrasoverkapping kijk in onze assortiment daar vindt u verschillende type’s en maten van het merk Palmiye Benelux.

Wij van Outdoor Living Exclusive stellen voor u een Terrasoverkapping samen die optimaal aansluit bij uw wensen. Van kleur tot de materialen, afmetingen en het model. Daarmee bieden we naast terrasoverkappingen voor de horeca ook oplossingen voor strandtenten, sportclubs, musea en bibliotheken. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de vraag: Welke modellen en of prijzen horen daar bij. Voor uw doeleinde stelt Outdoor Living Exclusive met u de perfecte luxe overkapping samen, zodat u alles uit uw buitenruimte haalt. Wij kunnen de overkapping plaatsen op een schroeffundering. Wij hebben hiervoor eigen machines in beheer waardoor we de metalen draaipalen kunnen plaatsen tot wel 20 meter diepte.

Onze Type’s en modellen zijn:

Vouwdaken met de type’s: Silver, Coral, Satins, Gala,Crown, Panorama, Apollo, Marin, Bridge, Legend en de Cosmo

Lamellendaken met de type’s: Skyroof Prestige, Skyroof Plus, Skyroof Compact, Skyroof Plus Hanging en de Skyroof Compact Hanging.

Previous slide
Next slide

Contact

Wilt u een offerte op maat?

Wilt u meer weten over onze producten en de kosten voor uw specifieke behoeften? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten.

Of heeft u een vraag?

Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.